Ikigai coaching 

Ontdek je Purpose of Life voor meer plezier en vervulling!

Merk je dat je weinig voldoening haalt uit je werk of studie? Verlang je naar meer energie? Loop je regelmatig tegen dezelfde dingen aan met vrienden of collega’s? Herken je dat je constant bezig bent, maar focus en voldoening mist? Wil je leren keuzes maken en doelen stellen?

Je voelt dat je niet op het juiste pad zit, maar wat is het dan wel? Je twijfelt aan eerdere keuzes die je hebt gemaakt en worstelt met wat je wél wilt in de toekomst. Het klinkt alsof je zoekende bent naar je purpose of life oftewel je Ikigai!

Met Ontdek je Ikigaicoaching in Amsterdam sta je stil bij je manier van leven en werken, bij energievreters en energiegevers. Om uiteindelijk jouw Ikigai, jouw purpose of life te ontdekken, waardoor je betekenis geeft aan je leven en een positieve bijdrage aan de wereld levert!

Ikigai coaching is een uniek coachtraject voor bewustwording, loopbaancoaching en persoonlijke ontwikkeling gebaseerd op ondermeer het Japanse Ikigai. Het is Japans, oud, bewezen en een mooie tool om jezelf te onderzoeken. Je onderzoekt wie je werkelijk bent als je je niet laat verleiden door de buitenwereld. Of dat nu social media zijn, je vrienden, familie of collega’s…

Ik help je om je blijer te voelen, beter in je vel te zitten, focus te krijgen, doelen te stellen en een positieve impact te maken! Plaats jezelf op nummer één en ontdek wat jij kunt doen om met meer plezier en vervulling te leven.

“Tijdens de sessie heb ik genoten, want we doen het echt samen. Het is alsof we samen aan een opdracht werken en daar geniet ik van. Ik ben weer met een tevreden gevoel en met zelfvertrouwen naar huis gegaan.” – Jan, interimmer

Benieuwd naar wat Ontdek je Ikigai coaching voor jou kan betekenen? Hier zijn enkele voordelen van dit coachingstraject:

  1. Ontdek jouw unieke levensdoel, je Ikigai.
  2. Onderzoek waar jouw echte passie en zingeving liggen.
  3. Krijg focus en praktisch advies voor je loopbaan, vacatures en opleidingen.
  4. Leer hoe je meer energie en vervulling in je dagelijkse leven kunt ervaren.

De afgelopen periode heb ik meerdere gesprekken gevoerd met Brenda Serrée om mijn ‘Ikigai’ te (her)ontdekken. Wat geeft richting en betekenis aan mijn bestaan na 14 jaar werken bij dezelfde werkgever. Mooie, open gesprekken waarin voor mij duidelijk werd dat de waarden, autonomie en altruïsme heel belangrijk zijn. Waarin ik heb losgelaten om één richting te kiezen. Juist meerdere dingen naast of na elkaar mogen doen, past heel goed bij mij en hierdoor kan ik ook mijn kwaliteiten beter inzetten. Brenda is persoonlijk, betrokken, positief en houdt met humor en op een prettige manier een spiegel voor. Dank je wel voor je fijne begeleiding! Sascha

Doen wat je écht wilt!

Ik ben Brenda Serrée (drs.), jouw coach bij Ikigai Coaching. Ik help je graag jouw purpose of life helder te krijgen, zowel in je werk als in je leven. Tijdens dit coachingstraject onderzoeken we wie je nu bent, waar je staat en waar je naartoe wilt. Ontdek wat er onderhuids broeit en naar buiten wil! Jouw Ikigai zal als rode draad dienen bij beslissingen in je werk en privé.

Heb je interesse om jouw Ikigai te ontdekken en wil je meer plezier en energie in je leven en werk ervaren? Neem dan hieronder contact met mij op, en dan bespreken we de mogelijkheden.

PS: Bij veel organisaties valt Ikigai Coaching onder het Loopbaanbudget of IKB.

“Als vrienden mij vragen wat ik aan de Ikigai coaching van Brenda heb gehad, zeg ik dat ik dat niet goed weet te zeggen. Maar ik heb er onwijs veel aan gehad. Door jou heb ik heel erge stappen gezet. Ik zat al een tijd niet meer op mijn plek en door het Ikigai traject is nu veel in beweging gezet. In een maand tijd heb ik enorm veel geleerd en met de nieuwe inzichten gedaan. Ik was altijd een enorme controlfreak en nu ik door Ikigai coaching meer ontspannen leef en werk, heeft het leven plotseling veel meer in petto”- Sander (HR-adviseur, 28 jaar)

“Ik wou je langs deze weg bedanken voor de erg fijne gesprekken van de voorbije weken en het live moment gisteren.  De gevulde koek was top, de koffie lekker en de inzichten verrijkend.  Ik ben onbevangen aan dit parcour begonnen maar heb genoten van de verhelderende gesprekken. Het blijft verbazend hoe confronterend het soms kan zijn wanneer iemand je een spiegel voorhoudt. Ook al denk je jezelf goed te kennen toch komen er altijd puntjes boven drijven die ofwel genegeerd worden of al lang werden verdrongen. Ik maak nu al met mezelf de belofte dat ik in het voorjaar een vervolgmomen bij jou inplan! Jip – docent i.o. Pabo, 24 jaar

“Ik heb de coaching heel plezierig en vooral inspirerend heb gevonden” – Jan (actieve pensionado op zoek naar purpose)

“Heel verfrissend en inspirerend! De wereld ligt weer aan mijn voeten:-)” – Annemiek (parttimer op zoek naar vervulling en meer balans privé, 50+)

“Door het stappenplan te maken en mijn droom op te knippen is het goed te doen om jezelf uit te blijven dagen en ideeën uit te werken of beet te pakken.” – Marion (HR-adviseur op zoek naar energie en ontspanning, 50+)

Hi Brenda, 
Heel erg bedankt voor al je goede hulp. Ik heb er heel veel aan gehad en ben geïnspireerd door je positiviteit. 
Ik weet je te vinden als ik wil weer sparren! 🙂
We keep in touch! – Esther, redacteur bij tv, 26 jaar.

Voel je dat dit het moment is om jouw Ikigai oftewel purpose te ontdekken? Voor meer plezier en energie op je werk en in je privéleven? Dingen op een rijtje zetten voor de komende periode? Boek dan jouw Ikigai coachingstraject.

Brenda Serrée is aspirant NOBCO en Noloc coach

Veelgestelde vragen

    Loading