Ikigai coaching 

Voel je fitter, blijer en maak een positieve impact!

Soms heb je een periode dat het niet lekker loopt. Voor je gevoel ben je altijd bezig en geeft je werk je minder voldoening, je energie is niet hoog, je voelt dat je niet op je pad zit. Tegelijk weet je niet goed wat er aan de hand is of hoe het dan anders moet. Is het je werk, vriendschappen, je manier van leven? Je begint aan van alles te twijfelen, vooral aan jezelf, aan wat je wilt in het leven en je toekomst.

Zo’n periode kan best een tijdje duren. Van een paar weken tot maanden of jaren duren. Ik heb zelf ook van die periodes gehad. En er komen er vast nog meer. Het gaat er niet om dát er tegenslag is of mindere tijden, maar hóe je ermee omgaat.

Dat is slechts één van de inspirerende wijsheden van Ikigai. Wees veerkrachtig en kijk wat er anders kan. Plaats jezelf op nummer één en onderzoek wat je kunt doen om met plezier en vervulling te leven. Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken met de Ontdek je Ikigai loopbaancoaching in Amsterdam. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis naar jouw Ikigai oftewel je ‘purpose of life’. Geef je leven betekenis en vergroot jouw positieve bijdrage aan de wereld!

Jouw Ikigai ontdekken?

Wil je:

  • jouw Ikigai oftewel jouw unieke levensdoel ontdekken
  • onderzoeken waarin nu écht jouw passie en zingeving zit
  • focus voor loopbaan, opleidingen en/of relaties
  • handvatten voor meer energie en vervulling in je dagelijkse leven

Met ‘Ontdek je Ikigai’ coaching sta je stil bij wat je energie kost, wat je leuk vindt om te doen, wat je goed kunt en wat jouw unieke bijdrage is aan de wereld. Voor meer plezier en vervulling.

Aan de hand van mijn unieke Ikigai methode zoomen we in op wat je kunt doen om jouw energie en plezier zowel in je werk als je in je leven te verhogen – Brenda Serrée.

Do What You Love!

Mijn naam is Brenda Serrée en als coach help ik je graag via de geheimen van Ikigai om jouw purpose of life te verhelderen. Ik weet hoe het helpt om deze helder te hebben zowel voor je leven als in je werk. In dit Ikigai coachingstraject kijken we naar wie je nu bent en waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat broedt onderhuids in jou en wil eigenlijk buiten? Je ontdekt jouw Ikigai die je als rode draad kunt gebruiken bij beslissingen voor je werk en privé.

“Als vrienden mij vragen wat ik aan de Ikigai coaching van Brenda heb gehad, zeg ik dat ik dat niet goed weet te zeggen. Maar ik heb er onwijs veel aan gehad. Door jou heb ik heel erge stappen gezet. Ik zat al een tijd niet meer op mijn plek en door het Ikigai traject is nu veel in beweging gezet. In een maand tijd heb ik enorm veel geleerd en met de nieuwe inzichten gedaan. Ik was altijd een enorme controlfreak en nu ik door Ikigai coaching meer ontspannen leef en werk, heeft het leven plotseling veel meer in petto”- Sander (HR-adviseur, 28 jaar)

“Ik wou je langs deze weg bedanken voor de erg fijne gesprekken van de voorbije weken en het live moment gisteren.  De gevulde koek was top, de koffie lekker en de inzichten verrijkend.  Ik ben onbevangen aan dit parcour begonnen maar heb genoten van de verhelderende gesprekken. Het blijft verbazend hoe confronterend het soms kan zijn wanneer iemand je een spiegel voorhoudt. Ook al denk je jezelf goed te kennen toch komen er altijd puntjes boven drijven die ofwel genegeerd worden of al lang werden verdrongen. Ik maak nu al met mezelf de belofte dat ik in het voorjaar een vervolgmomen bij jou inplan! Jip – docent i.o. Pabo, 24 jaar

“Ik heb de coaching heel plezierig en vooral inspirerend heb gevonden” – Jan (actieve pensionado op zoek naar purpose)

“Heel verfrissend en inspirerend! De wereld ligt weer aan mijn voeten:-)” – Annemiek (parttimer op zoek naar vervulling en meer balans privé, 50+)

“Door het stappenplan te maken en mijn droom op te knippen is het goed te doen om jezelf uit te blijven dagen en ideeën uit te werken of beet te pakken.” – Marion (HR-adviseur op zoek naar energie en ontspanning, 50+)

Hi Brenda, 
Heel erg bedankt voor al je goede hulp. Ik heb er heel veel aan gehad en ben geïnspireerd door je positiviteit. 
Ik weet je te vinden als ik wil weer sparren! 🙂
We keep in touch! – Esther, redacteur bij tv, 26 jaar.

Voel je dat dit het moment is om jouw Ikigai oftewel purpose te ontdekken? Voor meer plezier en energie op je werk en in je privéleven? Dingen op een rijtje zetten voor de komende periode? Neem hieronder contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

PS Bij de meeste organisaties valt Ikigai coaching onder Loopbaanbudget of IKB. Of is jouw maximaal genoten opleiding Mbo 2? Dan kom je waarschijnlijk in aanmerking voor gratis STAP ontwikkeladvies. Lees ook deze flyer.

Brenda Serrée is NOBCO coach

Veelgestelde vragen

    Loading