Ikigai expert

Zoeken jullie een Ikigai spreker voor een inspirerend onderdeel van jullie event? Of willen jullie een exclusieve Ikigai masterclass organiseren voor een selecte groep mensen? Samen inzoomen op je purpose als mens of organisatie?

Als Ikigai spreker op jullie event inspireer ik met de belangrijkste geheimen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Het is een interactief onderdeel van jullie event, waarbij ik het publiek betrek om na te denken over Ikigai in hun eigen leven.

Ikigai expert voor individu en organisaties

Wat kun je als bedrijf, medewerker of professional nog meer doen voor meer energie, plezier en en vervulling? Daarom inspireer ik jullie graag met de geheimen van Ikigai!

“You have to live a life of purpose to make the best of your life” – Hector Garcia

Aanzetten tot nadenken!

Als Ikigai expert draag ik graag een steentje bij aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van individuen en werknemers bij bedrijven. Zodat mensen kennis nemen van de Ikigai geheimen en nadenken over de manier waarop ze leven en hun purpose of life. Om alles uit het leven te halen wat erin zit en zij ‘s morgens zin hebben in de dag die voor hen ligt.

Als Ikigai expert verzorg ik interactieve presentaties en symposia over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Ook coach ik mensen individueel en in groepstrajecten om hun eigen Ikigai te ontdekken. Daarbij train ik professionals in onderwijs, coaching en de zorg die een voorbeeldfunctie hebben binnen hun beroep.

Neem contact op voor de mogelijkheden. .

    Loading