Verlang je naar meer plezier en ontspanning in je leven? Overweeg je een nieuwe stap qua werk? Ben je nieuwsgierig naar jouw reden van bestaan?

Herken je dit?

 • Denk je weleens Later als …(de kinderen uit huis zijn/ik meer tijd heb/ik meer geld heb), dan…?
 • Stel je dingen uit die je naast je werk ook leuk vindt?

Veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn en ervoor zorgen dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen.  Ben je moe, heb je weinig energie en of weet je niet meer wat jij nu echt wilt? Ben je het contact met jezelf een beetje kwijt geraakt en is het tijd voor verandering?

Dan komt deze Ikigai Masterclass precies op het juiste moment. De Ikigai Masterclass ‘Ontdek je Ikigai’ is speciaal voor jou als je een frisse blik wilt werpen op je leefstijl en manier van werken. Voor mensen die het boek over Ikigai hebben gelezen of dat nog willen doen. Die voelen dat de wijsheden van Japanse eeuwelingen ook hen zullen inspireren.

Wat levert het je op?

 • keuzes voor jezelf maken
 • sneller signalen oppikken, gezonder leven
 • meer energie en vitaliteit
 • weten waarmee jij je van betekenis voelt
 • spanning omzetten in ontspanning
 • meer veerkracht
 • meer flow
 • aandacht voor het hier en NU

Wat is een Ikigai Masterclass?

In deze Masterclass kijken we naar belangrijke Ikigai geheimen van Japanners op het eiland Okinawa. Hoe kan het dat zij de leeftijd halen van honderd jaar tot zelfs 120 jaar? En daarmee gaan we interactief aan de slag voor ons eigen leven.

Online te volgen

Deze masterclass kun je online volgen. Het is een interactieve masterclass met een groep gelijkgestemden. Ik stuur je van tevoren een voorbereidende mail en de Zoomlink.

We halen hun wijsheden naar ons eigen leven en kijken wat we er zelf van zouden willen of kunnen toepassen. Ik heb hier bijzonder mooie en krachtige oefeningen voor ontwikkelt.

Alles doet ertoe!

Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken. Om te zien of je goed genoeg voor jezelf zorgt, zodat je energie hoog is en blij bent met wat je doet. Bijvoorbeeld als je leven al een tijd in het teken staat van zorgen voor anderen. Wat vind jij nu eigenlijk leuk om te doen? Waarmee voed jij jezelf?

Kennis nemen van de Ikigai geheimen en daar met deze Masterclass over nadenken maakt je bewust van verlangens en dingen die je graag vaker zou doen. Centraal staat dat je je leven betekenis wilt geven en meer (werk)geluk wilt ervaren. Boek nu de Ikigai Masterclass: Ontdek je Ikigai!

Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop voor meer flow, intens geluk, innerlijke rust en energie.


Wanneer is de Masterclass?

De data waarop je de Ikigai Masterclass kunt meedoen, zijn:

 • vrijdag 11 juni van 12-13.30 uur
 • woensdag 7 juli van 9.30-11 uur

Kies een datum in de webshop.

Vergroot je (werk)geluk met Ikigai

Ikigai betekent letterlijk je purpose of life oftewel je reden van bestaan. Het heeft te maken met het ervaren van levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat geluk voor 50% door je genen wordt bepaald, 10% van je geluk door de omstandigheden en 40% door bewust gedrag. Over het algemeen hebben mensen die zich fijn voelen met hun werk een positieve kijk op dingen, zien meer opties, genieten meer en zijn een gewaardeerde aanvulling in hun team.

Ik had het Ikigai boek al gelezen, maar vond jouw doorvertaling met de 10 geheimen heel waardevol en inspirerend voor mijn eigen leven. Bijzonder wat er uit mijn moodboard naar voren kwam. Ik ga echt dingen anders doen voor meer ontspanning en energie.

Marja

HR medewerkster gemeente Den Haag

Leuk om met Ikigai aan de slag te gaan. Ik had er al wat over gelezen en was benieuwd. Ik zoek naar manieren om meer mezelf te zijn op mijn werk. Nu ik mijn Ikigai heb verhelderd, weet ik wat ik anders wil gaan doen. Dank je wel.

Wilco

Financial controller

Ikigai – Live your purpose

Amsterdam (bij Vondelpark)

+31628425558