Ontdek de Kracht van Ikigai!

Begeleiding bij studie- en loopbaankeuzen op een speelse manier!

Ben je loopbaancoach, re-integratiecoach, studiekeuzeadviseur, mentor of docent? Merk je dat jouw cliënten, coachees of studenten begeleiding nodig hebben bij het maken van studie-, leefstijl en / of loopbaankeuzes? Wil je hen op een prettige, speelse manier helpen om hun passies en talenten te ontdekken? Dan is de Ikigai Masterclass speciaal voor jou! Leer hoe je de kracht van Ikigai kunt integreren in je werk en jouw cliënten of studenten kunt begeleiden naar een betekenisvolle en vervullende school- en werkcarrière.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Masterclass op zaterdag 30 september. Momenteel plan ik met geïnteresseerden een extra datum. Geef je op via de button om ook jou hierin te betrekken.

Wat is Ikigai?

Ikigai is een Japans leefstijlconcept dat verwijst naar “een reden van bestaan” of “een reden om ‘s ochtends op te staan”. Het combineert vier elementen: passie, missie, roeping en beroep. Het idee is dat wanneer je deze vier aspecten kunt integreren in je leven en werk, je een gevoel van diepe voldoening en vervulling kunt ervaren. Ikigai gaat niet alleen over het vinden van een baan, maar ook over het vinden van betekenis en zingeving in alles wat je doet.

Ikigai en coachen

Voor veel mensen blijkt het ontdekken van hun Ikigai van cruciaal belang, omdat het hen helpt richting te geven aan hun studie- of loopbaankeuzen en hun potentieel optimaal benutten.

In de Ikigai Masterclass leer je hoe je op een ontspannen en speelse manier jouw coachees of cliënten kunt helpen dingen te verkennen zoals “Waar ben ik gepassioneerd over?”, “Wat zijn mijn sterke punten?” en “Welke problemen in de wereld wil ik graag helpen oplossen?”. Door diep in zichzelf te graven, kunnen ze hun persoonlijke waarden en interesses ontdekken. En jij bent de gids die hen daarbij helpt, want soms kunnen ze dit niet alleen.

Tevens help je hen met het stellen van korte- en langetermijndoelen op basis van de uitkomsten van de persoonlijke analyse via de Ikigai methode.

Brenda Serrée (drs) is de gever van deze Ikigai masterclass. Zij is een Ikigai expert en eerstegraads docent. Brenda geeft speciaal ontwikkelde Ikigai masterclasses aan studie- en loopbaanbegeleiders, docenten en mentoren. Hiermee leer je werken met haar Ikigai methode en kaartenset, waardoor jij coachees, cliënten of studenten kunt helpen om hun talenten en passies te ontdekken. Dit leidt tot betere beslissingen ten aanzien van hun schoolopleiding en toekomstig beroep.

Ikigai masterclass door Brenda Serrée

Brenda Serrée (drs.) geeft deze Ikigai masterclass. Zij is Ikigai expert en eerstegraads docent. Zij geeft Ikigai masterclasses speciaal aan studie- en loopbaanbegeleiders, docenten en mentoren om te leren werken met haar Ikigai methode en speciaal ontwikkelde kaartenset. Hierdoor kun jij je coachees, cliënten of studenten helpen hun talenten en passies te ontdekken, waardoor zij betere beslissingen kunnen nemen ten aanzien van hun schoolopleiding en toekomstig beroep.

Ontdek de kracht van Ikigai: vergroot werk- of studieplezier!

Ikigai betekent letterlijk “je purpose of life” oftewel je reden van bestaan. Het heeft te maken met het ervaren van levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat geluk voor 50% door je genen wordt bepaald, 10% door de omstandigheden en 40% door bewust gedrag. Over het algemeen hebben jongeren die zich fijn voelen met hun studie- of beroepskeuze een positieve kijk op dingen, zien meer opties en zijn een gewaardeerde aanvulling voor hun familie of vrienden. Dit geldt ook voor volwassenen en hun baan. Hoe fijner de werkplek, onderlinge sfeer en taken, des te groter het werkplezier.


Reserveer de Ikigai Masterclass

Wil je meer impact hebben op het leven van jouw studenten of coachees? Wil je werken met de kracht van Ikigai en hen begeleiden naar een betekenisvolle en vervullende toekomst? Reserveer nu jouw plek voor de Ikigai Masterclass en ontdek de kracht van Ikigai! Klik hier voor meer informatie en beschikbare data.

Heb je vragen over de mogelijkheden voor coaches en docenten? Plan dan een vrijblijvende kennismakingsgesprek in, waarin ik je graag meer vertel over de mogelijkheden met Ikigai. Klik hier om contact op te nemen.

Dankjewel voor een hele mooie, ontspannen en inspirerende studiedag. Zowel het werken met de Ikigai kaarten als de Ikigai methode heb ik als zeer waardevol ervaren.

Isalita

Jongerenwerker diverse scholen in Rotterdam

De Ikigai teamworkshop was zeker een succes. Iedereen heeft hier echt van geleerd en vond het een leuke ochtend. Alleen maar positieve reacties!

Jamil Nargis

DUO Den Haag

Je kunt je niet meer aanmelden voor de Masterclass op zaterdag 30 september. Momenteel plan ik met geïnteresseerden een extra datum. Geef je op via de button om ook jou hierin te betrekken.

Wil je eerst even contact over de mogelijkheden? Plan dan een vrijblijvend strategiegesprek in. Dan vertel ik je over de mogelijkheden met Ikigai, klik hier.

Ikigai – Live your purpose

Amsterdam (bij Vondelpark)

+31628425558

Loading