Ikigai spreker

Op zoek naar een Ikigai spreker om op jullie bedrijfsevent te inspireren en te empoweren? Overweeg drs. Brenda Serrée, een ervaren Ikigai spreker, die de 5 belangrijkste lessen en wijsheden deelt van Japanse eeuwelingen. Ze betrekt het publiek actief om na te denken over Ikigai in hun eigen leven, waardoor de boodschap beter blijft hangen.

Ikigai spreker voor organisaties

Als organisatie kun je in 2023 streven naar een zinvolle betekenis in het werk, innovatief denken, samenwerken, gemeenschapszin en duurzaamheid. Ook het welzijn en de gezondheid van medewerkers zijn van groot belang. Ikigai spreker Brenda Serrée deelt graag de geheimen van Ikigai om vitaliteit en zingeving op het werk te bevorderen.

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Interactieve presentaties en symposia over Ikigai zijn Brenda’s expertise, speciaal ontworpen voor medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Haar Ikigai keynotes kunnen tussen de 30 en 60 minuten duren, met toehoorders variërend van 60 tot 1000. Optioneel kunnen één of twee aansluitende masterclasses/workshops over ‘Ontdek je Ikigai’ worden geboekt.

Enkele reacties van deelnemers die erg positief over Brenda’s workshops en masterclasses:

“Dank voor de inspirerende masterclass bij het Noloc Congres!” – Liesbeth

“Je hebt me geïnspireerd vanmiddag bij Zin360 om Ikigai af te stoffen, voor mezelf en mijn klanten, dankjewel!”- Sandrien

Leuk net je workshop over Ikigai gevolgd te hebben. Het was interessant! – Dorine

Wil je meer informatie of beschikbaarheid checken voor een Ikigai presentatie, lezing of masterclass voor jullie bedrijfsevent? Neem dan contact op met Brenda Serrée.

    Loading