Ikigai spreker

Zoeken jullie een Ikigai spreker als inspirerend en empowerment onderdeel van jullie bedrijfsevent? Of willen jullie een exclusieve Ikigai masterclass organiseren voor een selecte groep mensen? Als Ikigai spreker op jullie event inspireert drs. Brenda Serrée met de 5 belangrijkste lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Omdat we beter onthouden als we actief iets met nieuwe informatie doen, betrekt zij het publiek erbij om na te denken over Ikigai in hun eigen leven. Want wat kunnen zij van Japanners leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Ikigai spreker voor organisaties

Anno 2020 gaat het ten eerste om een zinvolle betekenis te geven aan je werk, om innovatief denken, samenwerken, gemeenschapszin en goed omgaan met de natuur. Ten tweede staan ook welzijn en je gezondheid centraal. Tot slot wordt ook een bijdrage hierin verwacht van werkgevers. Wat kun je als bedrijf of leidinggevende nog meer doen voor vitaliteit en zingeving op het werk? Daarom inspireert Ikigai spreker Brenda jullie graag met de geheimen van Ikigai!

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Kijk hier naar reacties van deelnemers aan Ikigai workshops.

HR-medewerker Margreet over de Ikigai workshop

Als Ikigai spreker verzorgt Brenda interactieve presentaties en symposia over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Bij deze Ikigai keynote op bedrijfsevents en op symposia zijn gemiddeld voor 60 tot 1000 toehoorders. De Ikigai keynotes duren gemiddeld tussen de 30 tot 60 minuten. Vaak wordt Ikigai expert drs. Brenda Serrée aansluitend geboekt voor één of twee aansluitende masterclasses / workshops over ‘Ontdek je Ikigai’. Dit is optioneel.

Enkele reacties van deelnemers:

“Dank voor de inspirerende masterclass bij het Noloc Congres!” – Liesbeth

“Je hebt me geïnspireerd vanmiddag bij Zin360 om Ikigai af te stoffen, voor mezelf en mijn klanten, dankjewel!”- Sandrien

Leuk net je workshop over Ikigai gevolgd te hebben. Het was interessant! – Dorine

Neem contact op voor een Ikigai presentatie, lezing of Ikigai masterclass op jullie bedrijfsevent.

    Loading