Ikigai spreker

Zoeken jullie een Ikigai spreker voor een inspirerend onderdeel van jullie event? Of willen jullie een Ikigai masterclass organiseren voor jullie heidag of teamuitje?

Als organisatie hangen jullie een gezonde leef- en werkstijl na. Medewerkers komen bij jullie op nummer één.

Met deze Ikigai presentatie op jullie event inspireer ik met de 10 belangrijkste lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Hoezo worden Japanners op het eiland Okinawa vaak honderd jaar tot wel 120 jaar oud? Ik houd van interactie en betrek het publiek erbij om na te denken over Ikigai in hun eigen leven. Wat kunnen zij van Japanners leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Ikigai spreker voor bedrijven en organisaties

Hoe zou het zijn als je op je werk meer jezelf kunt zijn, voelt dat je zinvol werk doet en je werk overwegend bestaat uit dingen die je leuk vindt? Anno 2020 gaat het meer en meer om een zinvolle betekenis te geven aan je werk, om innovatief denken, om samenwerken, gemeenschapszin en goed omgaan met de natuur. gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. Ook staan welzijn en je gezond voelen centraal. Wat kun je als medewerker of leidinggevende nog meer doen om je energiek te voelen op het werk? Laat je inspireren door de wijsheid van Ikigai!

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Alles doet ertoe!

Ik ben Ikigai spreker en personal branding expert en met 15 jaar ervaring. Ik vind het heerlijk om op jullie event bij te dragen aan een ontspannen sfeer waarin mensen zich onderling verbinden. Mensen vinden het fijn om zich te laten inspireren door Ikigai en na te denken over hun purpose of life.

Dit is een foto van de deelnemers van de ondernemers workshop Personal Branding door Brenda Serrée | Branding Diva

Als Ikigai spreker verzorg ik interactieve keynote presentaties over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Presentaties en symposia zijn gemiddeld voor 60 tot 1000 personen en tussen de 30 tot 60 minuten. Vaak word ik aansluitend geboekt voor één of twee aansluitende workshops over ‘Verhelder je Ikigai’. Dit is optioneel.

Neem contact op voor overleg om een Ikigai presentatie of een Ikigai symposium te verzorgen.

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Kijk hier naar reacties van deelnemers aan Ikigai workshops.

HR-medewerker Margreet over de Ikigai workshop