Ikigai spreker

Zoeken jullie een Ikigai spreker voor een inspirerend onderdeel van jullie event? Of willen jullie een exclusieve Ikigai masterclass organiseren voor een selecte groep mensen? Als Ikigai spreker op jullie event inspireer ik met de 5 belangrijkste lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Omdat we beter onthouden als we actief iets met nieuwe informatie doen, betrek ik het publiek erbij om na te denken over Ikigai in hun eigen leven. Want wat kunnen zij van Japanners leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Ikigai spreker voor organisaties

Anno 2020 gaat het ten eerste om een zinvolle betekenis te geven aan je werk, om innovatief denken, samenwerken, gemeenschapszin en goed omgaan met de natuur. Ten tweede staan ook welzijn en je gezondheid centraal. Tot slot word ook een bijdrage hierin verwacht van werkgevers. Wat kun je als bedrijf of leidinggevende nog meer doen voor vitaliteit en zingeving op het werk? Daarom inspireer ik jullie graag met de geheimen van Ikigai!

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Alles doet ertoe!

Als ervaren Ikigai spreker vind ik het heerlijk om op jullie event bij te dragen aan een ontspannen sfeer waarin mensen zich onderling verbinden. Zodat mensen kennis nemen van enkele geheimen van Ikigai en nadenken over hun eigen leefstijl en purpose of life.

Kijk hier naar reacties van deelnemers aan Ikigai workshops.

HR-medewerker Margreet over de Ikigai workshop

Als Ikigai spreker verzorg ik interactieve presentaties en symposia over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Bij deze Ikigai presentaties en symposia zijn gemiddeld voor 60 tot 1000 toehoorders. Deze presentaties duren gemiddeld tussen de 30 tot 60 minuten. Vaak word ik aansluitend geboekt voor één of twee aansluitende masterclasses over ‘Ontdek je Ikigai’. Dit is optioneel.

Neem contact op voor overleg om een Ikigai presentatie, lezing of een Ikigai masterclass te verzorgen.

Enkele reacties van deelnemers:

“Mooi en krachtig hoe je jouw verhaal vertelde. Zichtbaar je Ikigai 😉 gevonden.” – Jolanda

“Dank voor de inspirerende masterclass bij het Noloc Congres!” – Liesbeth

“Je hebt me geïnspireerd vanmiddag bij Zin360 om Ikigai af te stoffen, voor mezelf en mijn klanten, dankjewel!”- Sandrien

Leuk net je workshop bij Noloc over Ikigai gevolgd te hebben. Het was interessant! – Dorine