Willen jullie een inspirerende Ikigai teamworkshop organiseren? Organiseren jullie een proeverij, bedrijfsevent of festival rond het thema werkplezier, empowerment, stressreductie, balans of vitaliteit? Dan is de Ikigai teamworkshop gebaseerd op het Japanse Ikigai voor een lang en gezond leven heel inspirerend! Zet Ikigai expert Brenda Serrée neer in een klaslokaal, congreszaal, bedrijfskantine of op het podium in het theater, zij weet de deelnemers op een interactieve manier te inspireren met de Japanse geheimen.

Wist je dat…

Ikigai te maken heeft met het ervaren van levensgeluk? Uit onderzoek blijkt namelijk dat geluk voor 50% door je genen wordt bepaald, 10% van je geluk door je omstandigheden en 40% door bewust gedrag. Medewerkers kunnen hun gevoel van werkgeluk dus verhogen door zich bewust te worden van hun geluk. Want wat ervaren zij als geluk en hoe kunnen zij hun gedrag aanpassen? Dat is fijn voor werknemers zelf, maar ook goed voor jullie als organisatie. Over het algemeen hebben mensen die zich fijn voelen met hun werk een positieve kijk op dingen, zien meer opties, genieten meer en zijn een gewaardeerde aanvulling in hun team.

Ikigai expert Brenda Serrée

Ikigai expert Brenda Serrée heeft al veel online en live Ikigai teamworkshops gegeven bij gemeenten, zorginstellingen, hogescholen en commerciële bedrijven als Omron Healthcare, UWV, Humanitas, Takeda, Mise en Place, gemeente Den Haag, Stichting LIEFF, Cordaan. Haar doel is om mensen te inspireren goed voor zichzelf te zorgen, zodat er een betere werk- en privébalans komt. Daardoor kunnen zij meer energie, werkplezier en vervulling ervaren. Mocht het van belang zijn om te weten… zij is eerstegraads docent, gecertificeerd DISC trainer, CRBKO geregistreerd docent en NOBCO coach.

Neem hier contact op om wensen en beschikbaarheid te bespreken.

Frisse blik op werk- en leefstijl

De Ikigai teamworkshop is een proeverij voor bedrijven, medewerkers en leidinggevenden die een frisse blik willen werpen op hun leefstijl en manier van werken. Voor mensen die geïnspireerd willen raken door de geheimen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Om deze in hun eigen leven toe te passen. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa honderd jaar tot wel 120 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Vitaliteit op kantoor en bij thuiswerken

Het is goed om tijdens de Ikigai teamworkshop stil te staan bij je manier van leven en werken. Om te zien of je goed genoeg voor jezelf zorgt, zodat je energie hoog is en blij bent met wat je doet. Kennis nemen van de Ikigai geheimen en daar met deze interactieve workshop op een leuke manier over nadenken met collega’s van het werk, helpt om met plezier naar je werk te gaan. Je wordt je bewust van dingen die je graag vaker zou doen, hoe je vitaal blijft en waardoor jij je van betekenis en in je element voelt. Boek de Ikigai workshop voor bedrijven: Vitaal met Ikigai!

“Graag willen we je bedanken voor de leuke workshop, heel inspirerend en interactief! Als feedback kunnen we je het volgende meegeven: blijf zo doorgaan, positieve energie, inspiratie en heel leerzaam!!” Jojanneke – Takeda

“Wij wilden onze medewerkers kennis laten maken met de ‘Ikigai way of life‘. Het was erg leuk om onder andere in breakouts met collega’s over Ikigai te sparren. We hebben leuke dingen geleerd zoals meer kleur toevoegen aan het eten, doen wat je leuk vindt en daar niet mee stoppen op een bepaalde leeftijd – altijd in beweging blijven!” Tess – Caliber

Dankjewel voor een hele mooie, ontspannen en inspirerende studiedag. Zowel het werken met de Ikigai kaarten als het bosbad heb ik als zeer waardevol ervaren. De lunch was lekker, gezond en voedzaam…. Een zeer aangename bijkomstigheid was het zonnetje die  het helemaal afmaakte! Van mijn collega’s krijg ik ook alleen maar positieve geluiden over de dag.” Isalita – Stichting Lieff

Ikigai studiedag / Ikigai teamworkshop

 

Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop voor meer ontspanning, plezier en energie. Afhankelijk van de duur van workshop behandelt Brenda Serrée 5 tot 10 geheimen van de Japanse eeuwelingen. Zij stemt de inhoud van tevoren af met de organisator, vaak de HR manager of teamleider.

Dit zegt deelneemster Céline van social enterprise Webmastery: “Brenda heeft ons de online Ikigai workshop gegeven. Midden in de coronacrisis kon ons team wel de nodige inspiratie en positiviteit gebruiken. De cursus Ikigai heeft bijna iedereen uit ons team geïnspireerd en gaf de meesten onder ons weer het gevoel te weten waar je het voor doet. Brenda heeft een hele fijne energie en weet op een kwetsbare en eerlijke manier mensen te laten zoeken naar hun Ikigai. Juist op werkgebied is het belangrijk om je team hiermee kennis te laten maken. Onze mensen willen nooit meer met pensioen, want het werk dat ze dagelijks doen, doen ze met overgave en plezier. De cursus benadrukte dit op een prachtige en krachtig manier. Dank je wel!”.

Dit schrijft Isalita van Stichting Lieff (jongerenbegeleiding op scholen):

De Ikigai teamworkshop is echt een mooie start geweest van het schooljaar van onze hogeschool. Iedereen heeft je workshop als zeer positief ervaren. Er is echt wat wakker gemaakt bij verschillende mensen.” 

  “Nieuw, interessant, bewustwording, besef dat ik zelf vaker tot rust wil komen en vaker wil mediteren”, zegt Maud

  “Inspiratie om weer even stil te staan bij het nu en het leven dat je leidt. En om deze momentjes ook zeker te blijven pakken”, zegt Rianne

  The purpose of life is a life of purpose

  Robert Byrne

  Ikigai – Live your purpose

  Amsterdam (bij Vondelpark)

  +31628425558

  Loading