Verken je Ikigai!

Verlang je naar meer plezier in je leven? Ben je nieuwsgierig naar wat jou meer energie en flow zou geven?

De Ikigai workshop Verken je Ikigai is een proeverij aan Ikigai speciaal voor jou als je een frisse blik wilt werpen op je leefstijl en manier van werken. Voor mensen die het boek over Ikigai hebben gelezen of dat nog willen doen. Die voelen dat de wijsheden van Japanse eeuwelingen ook hen zullen inspireren.

De workshops in juni focussen op Ontspanning, Rust en Hier en nu. De workshops in juli focussen op Veerkracht, Gezondheid en Leef in het nu.

Online Ikigai workshop

Deze live workshop kun je online volgen. Het is een interactieve workshop met gelijkgestemden. Van tevoren ontvang je een deel van het oefenmateriaal, de rest is live tijdens de online Verken je Ikigai workshop.

Herken je dit?

Heel veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn en ervoor zorgen dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen.  Ben je moe, heb je weinig energie en of weet je niet wat jij nu echt zelf wilt? Ben je het contact met jezelf een beetje kwijt geraakt en vind je dat het tijd wordt voor jezelf?

Wat levert het je op?

  • weten waarmee jij oplaadt
  • nieuwe inzichten voor positiviteit, flow en energie
  • ontspanning (we doen ook een krachtige meditatie)
  • aandacht voor het hier en NU
  • kiezen voor jezelf

Ontdek het grootste Ikigai geheim

In deze workshop ontdek je enkele belangrijke Ikigai geheimen en kun je direct al starten met jouw leven meer betekenis te geven.

Alles doet ertoe!

Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken. Om te zien of je goed genoeg voor jezelf zorgt, zodat je energie hoog is en blij bent met wat je doet. Kennis nemen van de Ikigai geheimen en daar met deze workshop over nadenken maakt je bewust van verlangens en dingen die je graag vaker zou doen. Centraal staat dat je je leven betekenis wilt geven en meer (werk)geluk wilt ervaren. Boek nu de Ikigai workshop: Verken je Ikigai!

Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop voor meer flow, intens geluk, innerlijke rust en energie.

Data Ikigai workshops

woe 2 juni 19-20.30 uur of

vrij 4 juni 10-11.30 uur

woe 7 juli 9.30-11 uur

Prijs Ikigai workshop 27 euro

Vergroot je (werk)geluk met Ikigai

Ikigai betekent letterlijk je purpose of life oftewel je reden van bestaan. Het heeft te maken met het ervaren van levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat geluk voor 50% door je genen wordt bepaald, 10% van je geluk door de omstandigheden en 40% door bewust gedrag. Over het algemeen hebben mensen die zich fijn voelen met hun werk een positieve kijk op dingen, zien meer opties, genieten meer en zijn een gewaardeerde aanvulling in hun team.

Ik had het Ikigai boek al gelezen, maar vond jouw workshop over de 10 geheimen heel waardevol en inspirerend voor mijn eigen leven. Bijzonder wat er uit mijn moodboard naar voren kwam. Ik ben echt dingen anders gaan doen en voel meer energie en ontspanning.

Marja

HR medewerkster gemeente Den Haag

Leuk om met Ikigai aan de slag te gaan. Ik had er al wat over gelezen en was benieuwd. Ik zoek naar manieren om meer mezelf te zijn op mijn werk. Nu ik mijn Ikigai heb verhelderd, weet ik wat ik anders wil gaan doen. Dank je wel.

Wilco

Financial controller

Ikigai op Insta
Loading...
Nieuwsbrief