Verlang je naar meer ontspanning in je leven? Overweeg je een nieuwe stap qua werk? Heb je zin om te ontdekken wat je reden van bestaan is? En wat is Ikigai nou precies?

Dan komt deze Ikigai workshop precies op het juiste moment. De Ikigai workshop ‘Vind je Ikigai’ is speciaal voor jou als je een frisse blik wilt werpen op je leefstijl en manier van werken. Voor mensen die het boek over Ikigai hebben gelezen of dat nog willen doen. Die voelen dat de wijsheden van Japanse eeuwelingen ook hen zullen inspireren.

De workshops in april focussen op Veerkracht, Gezondheid en Hier en nu. De workshops in juni focussen op Ontspanning, Rust en Natuur.

Live en via live stream

Deze live workshop kun je online volgen. Het is een interactieve workshop met een kleine groep gelijkgestemden. Van tevoren ontvang je een deel van het oefenmateriaal, de rest is live tijdens de online Ikigai workshop.

Wat is een Ikigai workshop?

We kijken naar belangrijke Ikigai geheimen van Japanners op het eiland Okinawa. Hoe kan het dat zij de leeftijd halen van honderd jaar tot zelfs 120 jaar? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

We halen hun wijsheden naar ons eigen Westerse leven en kijken wat we er zelf van zouden kunnen toepassen.

Herken je dit?

Heel veel mensen hebben last van spanningen, maar hebben vaak niet door dat deze spanningen er zijn en ervoor zorgen dat je minder goed naar jezelf luistert. Je bent druk er moet van alles en er is zeker geen tijd om stil te staan en even te ademen.  Ben je moe, heb je weinig energie en of weet je niet meer wat jij nu echt wilt? Ben je het contact met jezelf een beetje kwijt geraakt en vind je dat het tijd wordt te leven volgens je hart?

Wat levert het je op?

  • weten waarmee jij je van betekenis voelt
  • weten waarmee jij je kunt opladen
  • focus voor je eigen bedrijf of voor je baan
  • meer veerkracht
  • meer flow
  • meer energie
  • aandacht voor het hier en NU
  • de juiste keuzes maken

Ontdek het grootste Ikigai geheim

In deze workshop ontdek je het grootste geheim van Ikigai en kun je direct al starten met jouw leven invulling geven.

Alles doet ertoe!

Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken. Om te zien of je goed genoeg voor jezelf zorgt, zodat je energie hoog is en blij bent met wat je doet. Kennis nemen van de Ikigai geheimen en daar met deze workshop over nadenken maakt je bewust van verlangens en dingen die je graag vaker zou doen. Centraal staat dat je je leven betekenis wilt geven en meer (werk)geluk wilt ervaren. Boek nu de Ikigai workshop: Vind je Ikigai!

Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop voor meer flow, intens geluk, innerlijke rust en energie.

Data Ikigai workshops

 
woensdag 21 april 2021 van 19-21 uur of
vrijdag 23 april 2021 van 10-12 uur

woensdag 2 juni 19-21 uur of

vrijdag 4 juni 2021 van 10-12 uur

Prijs per Ikigai workshop 47 euro

Vergroot je (werk)geluk met Ikigai

Ikigai betekent letterlijk je purpose of life oftewel je reden van bestaan. Het heeft te maken met het ervaren van levensgeluk. Uit onderzoek blijkt dat geluk voor 50% door je genen wordt bepaald, 10% van je geluk door de omstandigheden en 40% door bewust gedrag. Over het algemeen hebben mensen die zich fijn voelen met hun werk een positieve kijk op dingen, zien meer opties, genieten meer en zijn een gewaardeerde aanvulling in hun team.

Ik had het Ikigai boek al gelezen, maar vond jouw workshop over de 10 geheimen heel waardevol en inspirerend voor mijn eigen leven. Bijzonder wat er uit mijn moodboard naar voren kwam. Ik ben echt dingen anders gaan doen en voel meer energie en ontspanning.

Marja

HR medewerkster gemeente Den Haag

Leuk om met Ikigai aan de slag te gaan. Ik had er al wat over gelezen en was benieuwd. Ik zoek naar manieren om meer mezelf te zijn op mijn werk. Nu ik mijn Ikigai heb verhelderd, weet ik wat ik anders wil gaan doen. Dank je wel.

Wilco

Financial controller