Wil je het gevoel hebben dat je ertoe doet? Wil je je (weer) levendig en blij voelen? Of zoek je manieren om meer plezier en voldoening in je werk en leven te vinden?

Ikigai – Live Your Purpose organiseert de inspirerende Ikigai workshop op een prachtige locatie bij het Vondelpark in Amsterdam. Op zondag 11 februari of zondag 3 maart ben je welkom om mee te doen aan deze unieke Ikigai workshop. Leuk ook om samen met een goede vriendin of collega te doen, ook als cadeau.

Tijdens deze workshop van 10 tot 13 uur voor €97, ontdek je waar jouw levenslust weer door gaat stromen en wat jou vervulling geeft. Geïnspireerd door Japanse wijsheden biedt Ikigai expert Brenda Serrée geheimen en Japanse wijsheden om je leven leuker te maken en om jouw Ikigai, jouw ware levensdoel, te onthullen. De Ikigai workshop is inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Wil jij ontdekken waar jij elke dag blij uit bed stapt? Heb je een fase van herbezinning en kun je inspiratie voor je leefstijl en/of loopbaan gebruiken?Meld je dan nu aan voor de Ontdek je Ikigai workshop live in Amsterdam.

Ikigai workshop door Brenda Serrée

Ikigai expert Brenda Serrée geeft regelmatig Ikigai lezingen en workshops bij gemeenten, zorginstellingen, hogescholen en commerciële bedrijven. Tevens coacht zij individueel en publiceert zij voor bladen en magazines. Haar doel is om mensen te inspireren goed voor zichzelf te zorgen, voor meer plezier, energie en vervulling. Mocht het van belang zijn om te weten… zij is eerstegraads docent, gecertificeerd DISC trainer, CRBKO geregistreerd docent en NOBCO coach.

Frisse blik op je leven en werk

De Ontdek je Ikigai workshop is een proeverij voor wie een frisse blik wil werpen op de eigen leefstijl en manier van werken. Voor wie geïnspireerd wil raken door de geheimen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Om deze in je eigen leven toe te passen. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa honderd jaar tot wel 120 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Tijdens de Ontdek je Ikigai workshop sta je stil bij je manier van leven en werken. Om te zien of je goed genoeg voor jezelf zorgt, zodat je energie hoog is en blij bent met wat je doet. Kennis nemen van de Ikigai geheimen en daar met deze interactieve workshop op een leuke manier over nadenken met andere deelnemers, helpt om je bewust te worden van dingen die je graag vaker zou doen, hoe je vitaal blijft en waardoor jij je van betekenis en in je element voelt. Boek de Ikigai workshop!

“Graag willen we je bedanken voor de leuke workshop, heel inspirerend en interactief! Als feedback kunnen we je het volgende meegeven: blijf zo doorgaan, positieve energie, inspiratie en heel leerzaam!!” Jojanneke – Takeda

Het was erg leuk om onder andere met de andere deelnemers over Ikigai te sparren. We hebben leuke dingen geleerd zoals meer kleur toevoegen aan het eten, doen wat je leuk vindt en daar niet mee stoppen op een bepaalde leeftijd – altijd in beweging blijven!” Tess

Dankjewel voor een hele mooie, ontspannen en inspirerende dag. Ik heb het als zeer waardevol ervaren.” Isabel

Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop voor meer ontspanning, plezier en energie.

  “Nieuw, interessant, bewustwording, besef dat ik zelf vaker tot rust wil komen en vaker wil mediteren”, zegt Maud

  “Inspiratie om weer even stil te staan bij het nu en het leven dat je leidt. En om deze momentjes ook zeker te blijven pakken”, zegt Rianne

  The purpose of life is a life of purpose

  Robert Byrne

  Ikigai – Live your purpose

  Amsterdam (bij Vondelpark)

  +31628425558

  Loading