Ikigai coaching 

Ontdek jouw Ikigai!

Dit individuele Ikigai coachingstraject komt precies op het juiste moment als jij:

  • jouw Ikigai oftewel jouw unieke levensdoel wilt ontdekken
  • wilt onderzoeken waarin nu écht jouw passie zit
  • focus wilt als veelzijdig persoon
  • handvatten wilt voor meer energie en vervulling in je dagelijkse leven
  • voelt dat je energie lekt en vaak doet wat anderen willen dat je doet
  • je nieuwe focus wilt doorvertalen naar bijvoorbeeld  je Linkedin profiel

Als je meer energie kunt gebruiken…

Soms heb je een periode dat het niet lekker loopt. Voor je gevoel ben je altijd bezig en geeft je werk je minder voldoening, je energie is niet hoog, je voelt dat je niet op je pad zit. Tegelijk weet je niet goed wat er aan de hand is of wat er ontbreekt. Dat kan een paar maanden tot jaren duren. Ik heb zelf meerdere van die periodes gehad. En er komen er vast ook nog meer. Het gaat er niet om dát er tegenslag is, maar hoe je ermee omgaat. Dat is één van de wijsheden van Ikigai. Wees veerkrachtig en onderzoek wat er anders kan. Plaats jezelf op nummer één en onderzoek wat je kunt doen om met passie en plezier te leven. Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken met de Ikigai loopbaancoaching. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis naar je Ikigai.

Aan de hand van mijn unieke Ikigai methode zoomen we tevens in op wat je kunt doen om jouw energie en plezier zowel in je werk als je in je leven te verhogen – Brenda Serrée.

Do What You Love!

Mijn naam is Brenda Serrée en ik coach je graag via de geheimen van Ikigai om jouw eigen purpose of life te ontrafelen. Ik weet hoe het helpt om deze helder te hebben zowel voor je leven als in je werk. Het gaat altijd om het uitstralen van jouw persoonlijkheid, jouw PASSIE en professionaliteit! In dit individuele Ikigai coachingstraject kijken we naar wat je nu laat zien en vooral ook wat er nog onderhuids broedt en naar buiten wil (al voelt dat heel spannend). Je ontdekt jouw Ikigai die je heerlijk als rode draad kunt gebruiken bij beslissingen voor je werk en op privé gebied.

“Ik heb de coaching heel plezierig en vooral inspirerend heb gevonden. De boeken die je mij hebt geadviseerd zijn besteld. Nogmaals dank en tot ziens” – Jan (actieve pensionado op zoek naar purpose)

“Heel verfrissend en inspirerend! De wereld ligt weer aan mijn voeten:-)” – Annemiek (parttimer op zoek naar vervulling)

“Door het stappenplan te maken en mijn droom op te knippen is het goed te doen om jezelf uit te blijven dagen en ideeën uit te werken of beet te pakken.” – Marion (HR-adviseur op zoek naar energie en ontspanning)

Laten we samen aan de slag gaan om om jouw Ikigai oftewel purpose te ontdekken. Voor meer plezier en energie op je werk en in je privéleven. Neem hieronder contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

PS Bij de meeste organisaties valt Ikigai coaching onder Loopbaanbudget of IKB.

Veelgestelde vragen