Ikigai coaching 

Ontdek jouw Ikigai!

Soms heb je een periode dat het niet lekker loopt. Voor je gevoel ben je altijd bezig en geeft je werk je minder voldoening, je energie is niet hoog, je voelt dat je niet op je pad zit. Tegelijk weet je niet goed wat er aan de hand is of wat er ontbreekt. Dat kan een paar maanden tot jaren duren. Ik heb zelf meerdere van die periodes gehad. En er komen er vast ook nog meer. Het gaat er niet om dát er tegenslag is, maar hoe je ermee omgaat. Dat is één van de wijsheden van Ikigai. Wees veerkrachtig en onderzoek wat er anders kan. Plaats jezelf op nummer één en onderzoek wat je kunt doen om met passie en plezier te leven. Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken met de Ikigai loopbaancoaching. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis naar je Ikigai.

Jouw levenskracht ontdekken?

Wil jij:

  • jouw Ikigai oftewel jouw unieke levensdoel ontdekken
  • onderzoeken waarin nu écht jouw passie en zingeving zit
  • focus als veelzijdig persoon
  • handvatten voor meer energie en vervulling in je dagelijkse leven

Aan de hand van mijn unieke Ikigai methode zoomen we in op wat je kunt doen om jouw energie en plezier zowel in je werk als je in je leven te verhogen – Brenda Serrée.

Do What You Love!

Mijn naam is Brenda Serrée en als NOBCO geregistreerd coach help ik je graag via de geheimen van Ikigai om jouw purpose of life te ontrafelen. Ik weet hoe het helpt om deze helder te hebben zowel voor je leven als in je werk. In dit Ikigai coachingstraject kijken we naar wie je nu bent en waar je staat en waar je naartoe wilt. Wat broedt onderhuids in jou en wil eigenlijk buiten? Je ontdekt jouw Ikigai die je als rode draad kunt gebruiken bij beslissingen voor je werk en privé.

“Ik heb de coaching heel plezierig en vooral inspirerend heb gevonden. De boeken die je mij hebt geadviseerd zijn besteld. Nogmaals dank en tot ziens” – Jan (actieve pensionado op zoek naar purpose)

“Heel verfrissend en inspirerend! De wereld ligt weer aan mijn voeten:-)” – Annemiek (parttimer op zoek naar vervulling en meer balans privé)

“Door het stappenplan te maken en mijn droom op te knippen is het goed te doen om jezelf uit te blijven dagen en ideeën uit te werken of beet te pakken.” – Marion (HR-adviseur op zoek naar energie en ontspanning)

Hi Brenda, 
Heel erg bedankt voor al je goede hulp. Ik heb er heel veel aan gehad en ben geïnspireerd door je positiviteit. 
Ik weet je te vinden als ik wil weer sparren! 🙂
We keep in touch! – Esther

Laten we samen aan de slag gaan om om jouw Ikigai oftewel purpose te ontdekken. Voor meer plezier en energie op je werk en in je privéleven. Neem hieronder contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.

PS Bij de meeste organisaties valt Ikigai coaching onder Loopbaanbudget of IKB.

Brenda Serrée is gecertificeerd coach en NOBCO geregistreerd

Veelgestelde vragen