Kom je een dagje schilderen in de natuur? 

In mei en juni kun je op een zondag een lekker dagje voor jezelf boeken met Ikigai – Live your purpose. In samenwerking met Mevrouw Cha organiseert Brenda Serrée een schilderatelier in de buitenlucht van Stompetoren in Noord-Holland. We beginnen vanuit ontspanning met een bosbad waarbij al je zintuigen geprikkeld worden. Tussendoor verwent theesommelier Linda ons met lekkere thee uit haar theewinkel. Ook de fijne en gezonde lunch neemt zij voor haar rekening. Een traktatie, let maar op! Vervolgens gaan we met elkaar schilderen in haar prachtige tuin in Noord-Holland omringt door weilanden, bomen en slootjes. In deze natuurlijke omgeving kun je intuïtief schilderen en dat op het doek zetten waardoor jij geïnspireerd wordt. Zijn het de vogeltjes, de bomen, de koeien of is het de molen in de verte? Jij kiest en bekent kleur. Brenda begeleidt de schilderworkshop en helpt je op weg met aanwijzingen.

Kijk jij er ook al naar uit?

Je hoort het zachte ruisen van de wind, je voeten landen op het gras. Je staat stil en ziet het glinsterende zonlicht op het water in de slootjes. Je ziet ook de kleurrijke bloemen met andere ogen. Je haalt diep adem en je voelt jezelf rustiger worden.

https://youtu.be/pKLqwkQvXr4
Zo begon het idee van een schilderworkshop in de natuur…

Shinrin yoku bosbad 

Brenda begeleidt ook het bosbad waarmee we in de ochtend starten. Het is een fijnen onderdompeling in de natuur zonder afleiding van mobieltje, boek of iets anders. We doen meditaties, wandelen rustig en staan stil bij dingen in en om ons heen. Dat is een perfecte start voor wat jij start op je doek creeërt.

Met een bosbad oftewel shinrin yoku daalt je stressniveau, kom je meer in het nu en voel je diepe ontspanning. Je hoeft niets te zeggen of te doen, je kunt puur zijn en rusten in het heden.

Data sessies: 

Voor teams: op aanvraag via Contactformulier.

Voor individuen: klik op de button hieronder voor data en prijs

Wanneer?

Datum op aanvraag.

Deze schilderdag inclusief shinrin yoku bosbad is voor jou als je:

  • behoefte hebt aan rust
  • in de natuur wilt zijn
  • zin hebt om eens te schilderen in de buitenlucht

Do What You Love!

Mijn naam is Brenda Serrée en ik stimuleer jou graag om je leven kleur te geven en plezier te maken op je dag. Ik ben gespecialiseerd in het Japanse Ikigai voor een lang en gezond leven. Ik geef (team)workshops, masterclasses, spreek op events en geef cursussen zodat mensen meer plezier, vervulling en vitaliteit ervaren. Schilderen is al sinds klein meisje mijn passie en ik geef deze passie graag door via schilderworkshops zoals deze in de natuur. Colour your life, elke dag weer.

“Er is niets wat je kunt zien dat geen bloem is, er is niets wat je kunt denken dat niet de maan is.” Matsuo Basho

Sukura-ikigai-live-your-purpose-brenda

Loading