Gratis ontwikkeladvies via STAP budget 

Ontdek jouw Ikigai!

Soms loopt het niet lekker. Je werk geeft je minder voldoening of je zit in between jobs, je energie is niet hoog, je voelt dat je niet op je pad zit. Tegelijk weet je niet goed wat er aan de hand is of wat er ontbreekt. Het is dan fijn om samen met mij als Ikigai coach stil te staan bij je manier van leven en werken. Ik neem je in het STAP ontwikkeladvies en Ikigai coaching graag mee op een ontdekkingsreis naar ontwikkelkansen en zingeving. Via het STAP budget wordt dit ontwikkeladvies vergoed als je MBO2 scholing hebt (dus niet havo/vwo/hbo/wo).

Wat is het STAP ontwikkeladvies?

Op de site van Rijksoverheid staat: Het ontwikkeladvies heeft als doel om iemand bewust te maken van het belang van leren en ontwikkelen, inzicht te geven in relevante ontwikkelkansen en scholingsmogelijkheden en handvatten om daarmee aan de slag te gaan. Het is een traject van verschillende gesprekken bij een loopbaanadviseur. Het is nog niet bekend wanneer in 2023 je dit weer kunt aanvragen. Check de site van de Rijksoverheid.

Jouw kracht ontdekken?

Wil jij:

  • onderzoeken waarin nu écht jouw passie en zingeving zit?
  • handvatten voor meer energie en vervulling in je dagelijkse leven?
  • richting geven aan nieuw werk of je huidige baan anders invullen?

Aan de hand van mijn unieke Ikigai methode zoomen we in op wat je kunt doen om jouw energie en plezier zowel in je werk als je in je leven te verhogen – Brenda Serrée.

Do What You Love!

Mijn naam is Brenda Serrée en als loopbaancoach & Ikigai coach help ik je via de geheimen van Ikigai om jouw purpose of life te ontrafelen. In dit Ikigai ontwikkeladviestraject kijken we naar wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt. Je leert veel over je persoonlijke voorkeuren, je vaardigheden en ontwikkelpunten. Ontdek jouw Ikigai – net degenen die jou voorgingen – voor focus bij toekomstige beslissingen omtrent studie, loopbaan of privé.

“Ik heb de coaching heel plezierig en vooral inspirerend heb gevonden. De boeken die je mij hebt geadviseerd zijn besteld. Nogmaals dank en tot ziens” – Jan (actieve pensionado op zoek naar purpose)

“Heel verfrissend en inspirerend! De wereld ligt weer aan mijn voeten:-)” – Annemiek (parttimer op zoek naar vervulling en meer balans privé)

“Door het stappenplan te maken en mijn droom op te knippen is het goed te doen om jezelf uit te blijven dagen en ideeën uit te werken of beet te pakken.” – Marion (HR-adviseur op zoek naar energie en ontspanning)

Laten we samen aan de slag gaan om om jouw Ikigai oftewel purpose te ontdekken. Voor meer plezier en energie op je werk en in je privéleven. Plan een vrijblijvende kennismaking en dan bespreken we de mogelijkheden.

PS Mocht je niet in aanmerking komt voor STAP ontwikkeladvies… bij de meeste organisaties valt Ikigai loopbaancoach en leefstijlcoaching onder Loopbaanbudget of Individueel Keuze Budget (IKB).

Brenda Serrée is gediplomeerd coach, ingeschreven bij NOBCO en DISC gecertificeerd trainer

Veelgestelde vragen

Loading