Bijzonder jaar

409 Views

Do what you love in 2021

Wat een bijzonder jaar is het geweest. De feestdagen vier jij misschien ook anders dan je normaal zou doen. Voor mij is het de eerste keer dat mijn vader er op Kerst niet bij is. Dat is een groot gemis. Maar wat ben ik dankbaar dat mijn moeder en haar jongste broer er wél zullen zijn.

Ik wens je namens mijzelf en mijn kleine team van cocreators hele fijne kerstdagen en alvast een gelukkig, gezond 2021.

En ik kijk ernaar uit om er in 2021 voor je te zijn en je te helpen met je (re)branding, social media succes en/of het vinden van je Ikigai. 

Uiteraard zijn deze dagen om door te brengen met familie en vrienden. Mocht je toch wat tijd hebben, dan kun je deze readers en minicursus GRATIS downloaden of doe de GRATIS huisstijltest.

Law of Attraction voor je Linkedin profiel  
Minicursus Define your Brand
Huisstijltest Wat straalt jouw logo uit?

Ik ben zelf op de achtergrond bezig om mijn Branding Diva site een nieuwe look te geven en de content van afgelopen jaren te herorganiseren. Sommige dingen gooi ik weg, andere teksten pas ik aan. Heel goed om nu te starten en volgend jaar een opgeruimde site te hebben waar ik blij mee ben. Ik maak er geen haast mee en werk vanuit rust en met plezier aan dit project.

Als jij ook plannen hebt voor je (re)branding en voelt dat er een match kan zijn met mijn manier van ontwerpen en begeleiding, plan dan jouw gratis brandingscan in voor 2021. We bespreken dan wat jij wilt aanpakken en ontvangt minimaal drie tips specifiek voor jouw social media branding. Die kun je direct in de praktijk brengen. 

De huidige tijd biedt een uitgelezen kans om jouw Ikigai te verhelderen.
Mocht je hem nog niet hebben geluisterd, dan heb je een dezer dagen misschien een moment voor de Ikigai podcast over zingeving, ondernemen en je energiek voelen. Dank voor jullie positieve reacties in mijn inbox naar aanleiding van deze podcast. 

Bekijk de podcast>>

Ben je benieuwd naar jóuw Ikigai? Goed nieuws! 
Jij kunt met early bird voordeel meedoen met de ‘Vind je Ikigai’ workshop. Met deze praktische workshop in het nieuwe jaar verhelder je jouw Ikigai. Je Ikigai weten geeft je focus en rust voor je toekomst en je branding als ondernemer. Lees meer over de Ikigai workshop en meld je aan >> 

Hartelijke groet en fijne dagen, weten geeft je focus en rust voor je toekomst. Lees meer en meld je aan >> 

Wilco – financial controller – deed de Ikigai workshop: “Leuk om met Ikigai aan de slag te gaan. Ik had er al wat over gelezen en was benieuwd. Ik zoek naar manieren om meer mezelf te zijn op mijn werk. Nu ik mijn Ikigai heb verhelderd, weet ik wat ik anders wil gaan doen. Dank je wel.”  

Hartelijke groet,

P.S. Heb je vragen over de Ikigai workshop, reageer dan via het contactformulier.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *