Wil je alvast starten met het verhelderen van jouw purpose of life? Breng jouw talenten, passies en voorkeuren in kaart met de prachtig ontworpen Ikigai printable pdf (copyright: branddesign www.brandingdiva.nl).

Als je hem hebt gedownload, print hem dan uit. Het is fijn om met de hand te schrijven en de tijd te nemen voor deze oefening. Neem een moment om te reflecteren op wat jij graag doet en goed kunt. Er zijn 4 cirkels om in te vullen. Download hem gratis en bekijk ook mijn video met uitleg (komt in je inbox). Je ontvangt tevens mijn maandelijkse Ikigai nieuws om jou te inspireren alles uit het leven te halen.

Do what you love: ik wens het jou ook toe

Het is mijn ervaring dat je in het leven zoveel mogelijk moet doen wat je inspireert en waar je echt energie van krijgt. Niet alleen op werkgebied, maar in alle aspecten van je leven. En alles doet ertoe.

Ik denk dat het tijd is om te reflecteren op onze eigen manier van leven. Vooral als je je herkent in gedachten als ‘Later als ik met pensioen ben, dan…?’, ‘Ik stel het uit om dingen naast mijn werk te doen die ik ook leuk vind’.

Sta jij open voor je purpose of life?
Voor datgene waar je hart sneller van gaat kloppen?
Voor datgene waarvan je blij bent dat je dat weer mag doen?

Het gaat erom om te luisteren. Dit vraagt om stilte. 
Word stil en neem even de tijd om bij jezelf stil te staan. Je zult vanzelf helderheid krijgen.

Ik heb een prachtig invulvel voor je ontworpen, waarmee jij ook jouw Ikigai kunt ontdekken. Ontvang hem nu gratis.

P.S. Abonneer je op mijn YouTube-kanaal en klik op de bel naast de Abonneer-button om een melding te ontvangen als ik mijn nieuwste video over Ikigai heb gepubliceerd. Je vindt er video’s als deze…

Loading