Irene Moors over haar Ikigai, verleden en leven in het Nu

425 Views

Ikigai interview deel 2 met Irene Moors staat nu live

Presentatrice Irene Moors over de kracht van het verleden en de rust van leven in het Nu. Hoe zit dat bij jou?

In dit Ikigai interview spreek ik met tv-presentatrice/ actrice Irene Moors. In een eerder interview vertelde zij over hoe corona haar leven abrupt uit de sneltreinvaart haalde, over stress, gezondheid, rust en het vinden van voldoening. Zij deed een boekje open over haar intense jaren op tv en wat voor impact dat op haar heeft gehad. Daarnaast vertelt zij over haar gezin als basis, over haar hang naar meerdere dingen naast elkaar doen én haar nieuwe werk als presentatiecoach.

In het nieuwe interview deel 2 zoomen we in op de kracht van het verleden en Ikigai geheim van Leef in het Nu. Dat laatste gaat Irene steeds beter af nu de hectiek van tv-land door corona is afgenomen. Mooie symboliek ook bij het opruimen van haar zolder vol herinneringen aan de TV Kids en andere tijden. Dat zal niet makkelijk geweest zijn. Of toch wel?

Een ander aspect van Ikigai is doen wat je goed kunt. Als jij de Ikigai cirkels voor jezelf hebt ingevuld, vond je dat misschien net zo lastig in te vullen als Irene. Ik vroeg het haar: wat zijn 5 dingen die je goed kunt. Daar moest ze even over nadenken. Kijk naar het Ikigai interview met Irene om te horen wat zij over zichzelf vertelt.

Wat is de Ikigai van Irene?
Natuurlijk komt ook Irene’s eigen purpose of life aan bod. Hierbij alvast een voorproefje. “In de corona tijd is het allemaal zo leuk niet en mensen worden er zelfs depressief van, maar als de TV-kantine er is, dan wordt er weer gelachen en dan denk ik ‘Ja, dat vind dat toch wel weer heel fijn om die bijdrage te kunnen leveren. Het is je werk, maar blijkbaar is het wat waard’.“- Irene Moors

Bekijk de video op mijn Youtube-kanaal: https://youtu.be/FcsHRZ52IkA. Mis mijn volgende Ikigai video’s niet, abonneer je op mijn Youtube-kanaal en klik op de Bel.

Brenda: “En wat helpt je om in het Nu te zijn? Want je hebt denk ik ook wel de neiging om snel te zijn.

Irene: “Wat altijd enorm helpt is even achterom kijken en tevreden zijn met wat er allemaal is geweest.”

Een openhartig Ikigai interview met diepgang over de geheimen vanuit Japan voor een lang, gezond en gelukkig leven. Wat helpt Irene? Ontdek het in deel 2 van het interview


Wil je aan de slag met jóuw eigen Ikigai? Volg dan de Ikigai Masterclass met 1,5 uur Ikigai inspiratie voor mensen die het boek al hebben gelezen of dit van plan waren te doen. Voor als je meer wilt weten dan alleen de theorie over de geheimen. Aan de slag wilt met praktische tools zodat je de kennis echt in je leven kunt toepassen. Voor meer energie, balans en plezier in je leven en je werk.

Hartelijke groet, Brenda Serrée, Ikigai expert

Loading