Wat doet Irene Moors voor een vervullend leven?

462 Views

Primeur! Het Ikigai interview met Irene Moors deel 1 staat nu live

Presentatrice Irene Moors over vervulling, stress, gezondheid en rust

In dit Ikigai interview spreek ik met tv-presentatrice/ actrice Irene Moors. Zij vertelt over hoe corona haar leven abrupt uit de sneltreinvaart haalde, over stress, gezondheid, rust en het vinden van voldoening. Zij doet een boekje open over haar intense jaren op tv en wat voor impact dat op haar heeft gehad. Daarnaast vertelt zij over haar gezin als basis, over haar hang naar meerdere dingen naast elkaar doen én haar nieuwe werk als presentatiecoach.

“Als je bij tv werkt, zit je een bubbel. Dan gaat het allemaal om die wereld, daar werk je, daar ken je de mensen. Dat lijkt heel belangrijk, maar dat is het natuurlijk helemaal niet, maar als je daarin woont, in tv-land lijkt het een heel belangrijk land. Ja, totdat je daar op een gegeven moment een stukje buiten staat, dat je naar het land kijkt en dat je denkt ‘Het is wel een leuk land, maar het is hier eigenlijk ook leuk’ om het maar even beeldend te zeggen.“- Irene Moors

Bekijk de video op mijn Youtube-kanaal: https://youtu.be/EjJaW-tKWas. Mis mijn volgende Ikigai video’s niet, abonneer je op mijn Youtube-kanaal en klik op de Bel.

Het eerste deel van het Ikigai interview met presentatrice Irene Moors staat nú live in Youtube.

Het is een openhartig gesprek over de uitdaging van Irene nadat corona uitbrak. Wat doe je als je drukke leven in tv-land abrupt stopt? 

Irene vertelt over hoe ze altijd maar al het werk aannam, want alles leek leuk en ze wilde ook niets missen. 

“En toen kwam de corona en viel alles stil. Als je zo lang op een sneltrein heb gezeten en je gaat plotseling boemelen, dat is gek, dat doet iets met je.” Ze vertelt wat ze aanvankelijk deed om dat tegen te gaan, het gevoel te hebben dat ze iets te doen had. En wat het deed toen ze rust toestond, ook nadat haar man zijn baan verloor door reorganisatie.

“En ineens zit je bij elkaar. En eigenlijk is het heel goed gegaan. Laten we eens kijken hoe het riviertje stroomt, zeg ik altijd maar. Laten we nou eens even kijken hoe dat gaat.” 

Een Ikigai interview zou geen Ikigai interview zijn als ik niet de geheimen vanuit Japan zou toepassen in ons gesprek. Dus we hebben het over de kracht van rust, van flow, hobby’s en je purpose. En ja, wat doet ertoe in het leven van Irene? Wat doet er écht toe in het leven van deze presentatrice / actrice / voice-over en presentatiecoach? En hoe ontdekte zij het vak van presentatiecoach, waar zij zoveel energie van krijgt?

Ontdek het in deel 1 van het interview


Wil je aan de slag met jouw eigen Ikigai? Start dan met het downloaden van de 4 Ikigai cirkels. Je ontvangt tevens een gratis bonus video met uitleg hoe je de cirkels kunt invullen. Zelf heb ik grote en kleine stappen door Ikigai gezet om mij blijer, energieker en van betekenis te voelen. Ook de mensen die een individuele Ikigai coaching traject met mij doen geven aan zich blij te voelen door het verhelderen van hun Ikigai, mede doordat ze meer focus krijgen op dat wat hen plezier geeft. En waar focus is, gaat energie naartoe.

Een reden van bestaan vinden is niet iets wat je in een half uurtje met een kladblokje kunt doen. Het is een proces waar je ruimte voor moet maken. Ook als je je ikigai hebt gevonden, kan het nog even duren voordat je je passie echt najaagt.

Lukt het niet helemaal om jouw ikigai te vinden of vind je het te lang duren? Bespreek je ikigai dan met je Ikigai coach. Vraag hier om meer informatie.Hartelijke groet, Brenda Serrée, Ikigai expert

Loading