Waarom Ikigai?

Laat je inspireren door de Spaanse schrijvers Hector Garcia en Francesc Miralles, wereldwijd bekend door hun boeken over Ikigai, het Japanse concept voor een lang en gezond leven. Ontdek waarom het Westen geïnspireerd raakt door de levensstijl van de Japanse eeuwelingen op het eiland Okinawa, waar natuur, tijdsbeleving en voeding een andere dimensie hebben. Het is tijd om te reflecteren op jouw eigen levensstijl, vooral als je
jezelf herkent in vragen als:

  • Denk je weleens Later als ik …, dan…?
  • Stel je dingen uit die je naast je werk ook leuk vindt?
  • Lijkt het je fijn om nu al met pensioen te gaan?
  • Vraag je je af of dit het is?

10 Ikigai geheimen

Ontdek de 10 Ikigai geheimen voor een lang en gezond leven, zoals opgetekend door deze inspirerende schrijvers. Door deze geheimen toe te passen op jouw leef- en werkstijl, kun je kleine en grote veranderingen aanbrengen om met plezier te blijven werken en jouw leven betekenis te geven.

Geef jouw leven betekenis!

Het grootste Ikigai geheim is het kiezen voor een vervuld leven, waarin je onderzoekt wat jouw leven zinvol maakt en waarom je elke dag met een blij gevoel begint.

Als Ikigai expert heb ik voor Inspirerend Leven geschreven over de geheimen van Ikigai. Lees mijn artikel “De Japanse geluksfilosofie Ikigai: ontdek de zin van jouw bestaan” voor een goede introductie op Ikigai.

Ik ben Brenda Serrée, en mijn persoonlijke zoektocht naar een betere gezondheid na een ingrijpende ziekte heeft me ertoe gebracht Ikigai te omarmen. Het heeft mijn leven getransformeerd, en nu deel ik graag mijn wijsheid uit mijn eigen ervaringen en studies. Ik nodig je uit om samen met mij jouw Ikigai te ontdekken, zodat ook jij elke dag met zin en betekenis kunt invullen.

Bekijk mijn video op mijn Youtube-kanaal: https://youtu.be/XPIEWUMGdCY. Abonneer je op mijn kanaal en mis geen enkele Ikigai video.

Als Ikigai spreker deel ik met enthousiasme mijn kennis en ervaringen met iedereen die op een frisse manier naar het leven, de leefstijl of loopbaan wil kijken. Ik nodig je uit om mij uit te nodigen voor een inspirerende workshop of als spreker voor jullie event of symposium, zowel fysiek als online via Zoom en Teams.

Ben je journalist en zoek je informatie over Ikigai of Shinrin yoku? Klik hier.

Bekijk de video op mijn Youtube-kanaal: https://youtu.be/XPIEWUMGdCY. Mis ook mijn volgende Ikigai video’s niet, abonneer je op mijn Youtube-kanaal en klik op de Bel.

Ikigai spreker bij organisaties

Niet eerder werkte ik met zoveel energie en plezier. Mijn kennis en ervaringen deel ik graag met iedereen die met een frisse blik naar het leven, de leefstijl of loopbaan wil kijken. Om bewust te kiezen voor een vervullende manier van werken en leven. Kortom, Ikigai houdt je gezond, blij en vitaal.

Nodig mij uit als Ikigai spreker voor een inspirerende workshop of om te spreken tijdens jullie event of symposium. Een workshop kan ook online via Zoom en Teams.

Luister naar het interview door Mevrouw Cha waarin Linda mij een uur lang alles vraagt over Ikigai en waarom dat juist nu in corona tijd kan helpen voor meer balans in je werk en je leven. Nu gratis te beluisteren.

Ga naar Ikigai voor organisaties als je ondernemer of coach bent en verdieping zoekt of nieuwsgierig bent naar Ikigai. Vraag een gratis Ikigai gesprek aan en ontdek mogelijkheden voor meer plezier en vervulling in je leven of werk. Klik hier.

Ben je journalist en voor een artikel of uitzending op zoek naar informatie over Ikigai of Shinrin yoku? Klik hier.

Loading