Duizendpoot en gek op Ikigai

Ik ben moeder van drie kinderen en getrouwd met een ondernemer/auteur/docent. Ons thuis is Amsterdam waar ik mij inzet voor urban green, vaak wandel in het Vondelpark en graag koffietjes drink in hotspots.

Ik omring mij graag met inspirerende mensen, mooie spullen en vooral met kleur. Mijn motto is dan ook Colour your life! Geef het leven kleur. Haal eruit wat erin zit. Kleur is een rode draad in mijn leven. Als meisje van 8 gaf ik buurtkinderen al schilderles bij ons in de achtertuin. Schilderen met olieverf is nog steeds een passie van mij. Volg mij op Instagram @ikigai_liveyourpurpose om mijn schilderijen te zien.

Naast Ikigai spreker ben ik logo ontwerper en branding adviseur. Ik houd van dingen combineren en van afwisseling. Daarom is maar één ding doen niets voor mij. Personal branding vind ik boeiend omdat het gaat over Hoe springt jij als ondernemer of organisatie eruit voor je doelgroep? Dit (re)brandingproces gaat ook altijd gepaard met kleur bekennen. Niet anders is dat met Ikigai. Want waardoor ga jij ‘aan’? Wat vind jij waanzinnig leuk om te doen? Wat kun je goed en waar kun je voor betaald worden?

Als je doet wat je leuk vindt en je je van betekenis voelt, open je en voelt je en enthousiast. Dat zal aan je te zien zijn, je straalt. Er komen ook positieve dingen op je pad die je eerder niet voor mogelijk hield.
Ik neem je graag mee aan de hand van de Ikigai geheimen en mijn kennis om jouw eigen purpose of life te verhelderen. Do what you love, love what you do. Dat prijkt niet voor niets bij mij aan de muur.

Wil je nu al een voorproefje nemen? Download dan via de button hieronder een prachtige invulvel om jouw Ikigai te verkennen. Je ontvangt dan meteen mijn maandelijkse Ikigai inspiratie voor meer energie en plezier in je werk en je leven..